Over ME & MORE

ME & MORE is ontstaan uit de liefde en passie die ik heb voor mode, mens en natuur. Het idee voor de winkel is ontstaan in het voorjaar van 2018; 12 januari 2019 was de officiƫle opening van de winkel.

Met mijn winkel wil ik laten zien dat sustainable en fair geproduceerde kleding heel modieus, vrouwelijk en stijlvol kan zijn. Mijn merken zijn onderscheidend in stijl en bieden (tijdloze) kleding van uitstekende kwaliteit.

Ik vind het belangrijk dat iedere vrouw in mijn winkel terecht kan voor een enkel mooi item of een passende outfit wat helemaal aansluit bij haar eigen stijl; dus is er veel diversiteit in mijn collecties. Om de outfit compleet te maken zijn er mooie accessoires zoals sieraden, tassen en nog zoveel meer.

Ik zie je graag in mijn winkel ME & MORE fair fashion en sta voor je klaar met een kopje koffie of thee, met hulp bij het maken van keuzes en een goed kleding advies.

Met een warme groet van Edith Smit