Leveringsvoorwaarden

Verzenden en retourneren

PostNL  vanaf €6,95 ( afhankelijk van de grote van het pakket)
Op halen in de winkel is gratis

BELANGRIJKE MEDEDELING

Hou er rekening mee dat ik geen import of douane kosten dek voor leveringen buiten de Europese Unie. Tevens is ME & MORE fair fashion niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of verkeerd geleverde bestellingen. Ik fungeer enkel als tussenpersoon tussen mijn klanten en de postbedrijven.

​PICKING EN PACKING VAN DE ORDERS

Nadat de bestelling is voltooid verzenden ik een email met daarin een overzicht van de bestelling en het ordernummer. De order is dan door mij in behandeling genomen. Hou er rekening mee dat ik in sommige gevallen 1 tot 2 dagen benodigd hebben om de orders te overhandigen aan het postbedrijf.

 TRACKING VAN DE ORDER

Nadat de bestelling is overhandigd aan het postbedrijf wordt een email verstuurd met een unieke tracking code. Voor orders buiten West Europa die met de standard shipping oplossing worden verzonden is er een beperkte tracking service beschikbaar, hou hier rekening mee.

Voor verdere vragen over mijn verzend services ben ik per email te bereiken via info@meandmorefairfashion.nl Een bezoek aan de winkel in Wageningen is natuurlijk eventueel ook mogelijk.

RETOUREN EN OMRUILINGEN

Als je niet tevreden bent met je aankoop dan kun je gemakkelijk een bestelling retourneren of omruilen voor de juiste maat binnen 14 dagen nadat je het ontvangen hebt. Voor store pick-up’s geldt het retour termijn van 14 dagen vanaf het moment dat je bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar staat. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Je kunt een aankoop retourneren of ruilen in de winkel in Wageningen of je kunt de aankoop retourneren per post door de volgende stappen te doorlopen:

 1. Zorg ervoor dat het het artikel ongebruikt en compleet is met de originele verpakking en het prijskaartje. Het artikel niet gewassen of gedragen is.
 2. Plaats het product in een verzenddoos. Je kan de doos gebruiken die door ons is geleverd mits deze niet beschadigd is.
 3. Schrijf duidelijk je naam erop.
 4. Zorg er voor dat de verzenddoos goed is dichtgeplakt.
 5. Plaats ons retour adres op de doos. Kapelstraat 1 6701 DD Wageningen.
 6. Lever de doos af bij een betrouwbaar postbedrijf (PostNL, DPD of UPS bijvoorbeeld). Zorg ervoor dat de verzending altijd te traceren valt.
 7. Mocht je een product willen omruilen, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op zodat we het product direct voor je kunnen reserveren mocht het op voorraad zijn: info@meandmorefairfashion.nl / Edith: 06 30375355

 BELANGRIJKE MEDEDELINGEN

 • Alle retouren moeten verzonden worden incl. tracking. Zo voorkomen we misverstanden of producten wel of niet bij mij zijn aangekomen. Tevens moeten alle producten ongebruikt, niet beschadigd en compleet zijn incl. de originele verpakking en originele prijskaartjes en andere bijbehorende attributen.
 • Het kan tot 2 werkdagen duren vanaf ontvangst van een retour voordat deze geheel verwerkt is. Wanneer een retour is goedgekeurd ontvang je automatisch een email met bevestiging hiervan.
 • Je ontvangt een tegoedbon van de producten die zijn geretourneerd binnen 3 dagen. De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen ik de retourkosten voor mijn rekening. Is dit het geval? Neem dan contact met mij op.
 • Retouren die later bij mij arriveren dan 14 dagen nadat deze is ontvangen worden niet geaccepteerd. Ik behoudt dan het recht om verzendkosten in rekening te brengen om deze terug te sturen. Uiteraard maken ik dit bekend door contact te leggen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via email met info@meandmorefairfashion.nl
Of bellen met Edith 06 30375355