Kleding

Mode is persoonlijk, het laat je onthullen wie je bent.

Kleding is iets dat letterlijk heel dichtbij je staat: je draagt ​​het tegen je huid, je wilt dus niet iets dat slecht voelt of niet goed in elkaar zit.

In mijn winkel heb ik verschillende merken bij elkaar gebracht die allen met zorg produceren; mooie stoffen zoals bijvoorbeeld Tencel, Ecovero viscose, biologische katoen, linnen en ook knitwear van bijv. Alpaca, Mohair en Merino.

De goede pasvorm en snit laten zien dat duurzaam en fair geproduceerde mode heel stijlvol en tijdloos kunnen zijn. Het brede aanbod zorgt er voor dat iedere vrouw kan slagen voor een outfit wat op haar lijf geschreven is.

Sieraden

A Beautiful Story wil graag meehelpen om de wereld een stukje mooier te maken. Daarom staan ze bij alles wat ze doen stil bij de impact op de wereld om ons heen. A Beautiful Story kiest  bewust om anderen een kans te geven. Om zelf een beroep te leren en om daar eerlijk voor beloond te worden. De mensen die in de werkplaatsen werken krijgen betaald, worden financieel onafhankelijk en kunnen ook hun familie onderhouden. De kralen die gebruikt worden zijn fairtrade gecertificeerd, ze gebruiken gerecycled zilver en ze houden de arbeidsomstandigheden in de werkplaatsen in Nepal nauwkeurig in de gaten. Inmiddels hebben ze een langdurige relatie met deze mensen.
De focus ligt op fairtrade handel.  De andere dilemma’s die dat met zich meebrengt, zoals de impact op het milieu, proberen ze zo goed mogelijk op te lossen.

Accesoires

De collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires, die door het gebruik van gerecycled leer allemaal een eigen unieke look en feeling hebben.

De items zijn niet bedoeld om maar één seizoen gedragen te worden, maar worden met duurzaamheid als belangrijkste kenmerk ontworpen. Ze hebben een tijd- en zo afval-loos mogelijk design, en sommige kunnen zelfs op meer dan één manier gebruikt worden!

More for MY Clothes

We moeten allemaal vertragen; investeren in kwalitatief goede kleding die we echt nodig hebben, er goed voor zorgen en ze hopelijk op een dag doorgeven aan een nieuwe eigenaar. Het is een essentieel onderdeel van de circulaire manier van mode.

Om de levensduur van je kleding te verlengen heeft ME & MORE fair fashion nu artikelen van Steamery in het assortiment.

Stomen is de zachtste manier om kreuken uit uw kleding te verwijderen. De stoom tilt de textielvezels op en zorgt ervoor dat ze hun natuurlijke vorm terugkrijgen in plaats van ze naar beneden te drukken, terwijl ook ongewenste geuren en bacteriën worden verminderd, zodat uw kleding fris aanvoelt en je dus minder hoeft te wassen

Pilling is een natuurlijk proces dat zelfs de meest luxueuze stoffen aantast. Verwijder deze oppervlakkige tekenen van slijtage met een ont-pil scheerapparaat.

More for Me

Bij ME & MORE fair fashion kan je voor meer terecht dan alleen mooie mode; Zeep van het zeeplokaal, Parfum van Walden, Deodorant van We Love the Planet en nagellak van Glosswork zijn huid en milieuvriendelijke artikelen om jezelf of een ander mee te verwennen.

Rosa Lolo creëerde LO met als doel vrouwen te inspireren om bewustere schoonheidskeuzes te maken. Zij wilde dit doen met de best mogelijke ingrediënten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit of het milieu.

De Balsems zijn 100% natuurlijk en zitten boordevol rijke voedingsstoffen voor de huid. De balsems zitten comfortabel zowel op de lippen als de wangen met een zachte, boterachtige textuur die je de hele dag kunt dragen.