Kleding

De missie van ME & MORE fair fashion  is om luxe mode te combineren met een ethische lifestyle.

Mode is persoonlijk, het laat je onthullen wie je bent. Kleding is iets dat letterlijk heel dichtbij je staat: je draagt ​​het tegen je huid, je wilt dus niet iets dat slecht voelt of niet goed in elkaar zit. In mijn winkel heb ik verschillende merken bij elkaar gebracht die allen produceren met zorg voor de mensen die het maken, die laten zien dat duurzaam heel modisch , tijdloos en van hoge kwaliteit is én met zorg voor onze aarde.

Sieraden

A Beautiful Story wil graag meehelpen om de wereld een stukje mooier te maken. Daarom staan ze bij alles wat ze doen stil bij de impact op de wereld om ons heen. A Beautiful Story kiest  bewust om anderen een kans te geven. Om zelf een beroep te leren en om daar eerlijk voor beloond te worden. De mensen die in de werkplaatsen werken krijgen betaald, worden financieel onafhankelijk en kunnen ook hun familie onderhouden. De kralen die gebruikt worden zijn fairtrade gecertificeerd, ze gebruiken gerecycled zilver en ze houden de arbeidsomstandigheden in de werkplaatsen in Nepal nauwkeurig in de gaten. Inmiddels hebben ze een langdurige relatie met deze mensen.
De focus ligt op fairtrade handel.  De andere dilemma’s die dat met zich meebrengt, zoals de impact op het milieu, proberen ze zo goed mogelijk op te lossen.

Accesoires

De collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires, die door het gebruik van gerecycled leer allemaal een eigen unieke look en feeling hebben.

De items zijn niet bedoeld om maar één seizoen gedragen te worden, maar worden met duurzaamheid als belangrijkste kenmerk ontworpen. Ze hebben een tijd- en zo afval-loos mogelijk design, en sommige kunnen zelfs op meer dan één manier gebruikt worden!

More for Me

Rosa Lolo created LO with the goal of inspiring women to make more conscious beauty choices. Our products are meant to naturally highlight and enhance our beauty, not to change it. I wanted to do this with the best ingredients possible, without compromising on quality or the environment.
After 3 years of formulating and reformulating, LO has created the perfect balm. They are 100% natural and are loaded with rich nutrients for the skin. Both the balms and the tints sit comfortably on the lips with a soft buttery texture you can wear all day.

More for Me

Bij ME & MORE fair fashion kan je voor meer terecht dan alleen mooie mode; Zeep van het zeeplokaal, Lipcare van LO, Parfum van Walden en nagellak van Glosswork zijn artikelen om jezelf of een ander mee te verwennen.

Ook is er prachtige kunst en zijn er artikelen van Return to Sender. En wil je meer weten over een duurzame lifestyle?  In de winkel ligt dit is een goede gids van Marieke Eskoot die je daar alles over uitlegt.